Kocaeli’nde Jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ ta eğitim veren ve esir alınan Özgür Suriye Ordusu üyelerinin kafalarını kesen Fehed El Sacır yakalandı.
Kocaeli’nde Jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ ta eğitim veren ve esir alınan Özgür Suriye Ordusu üyelerinin kafalarını kesen Fehed El Sacır yakalandı. DEAŞ’ta eğitim veren ve esir aldıkları ÖSO üyelerinin kafalarını kesen Fehed El Sacır’ın Kocaeli’de olduğunu tespit edildi. Jandarmanın, Başiskele Yeşilyurt Mahallesi’nde hücre evine düzenlediği operasyonla Fehed El Sacır gözaltına alındı.
Kaçak yollarla geçtiği Şanlıurfa’dan Kocaeli’ye geldiği öğrenilen Fehed El Sacır Jandarmada işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak ceza evine gönderildi.